✓ Gratis verzending vanaf € 15,-

jegroenteboer.nl » Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

Even voorstellen

Wij zijn Edwin en Anita Roggen, woonachtig in Roden met ons gezin. Vanuit hier bezorgen wij jouw bestelling.

Edwin is sinds jaar en dag werkzaam in de groente en fruit. Van kleins af aan al te vinden bij een grossier in Groningen (Apothekers Fruithandel) en vanuit hier alles geleerd over in- en verkoop van groente en fruit, alles over kwaliteit en smaak, telers en kwekers.

In 2003  is Edwin heel klein begonnen met een oude SRV-wagen en een vent-route, hierna volgden een paar vaste standplaatsen in Eelde, Zeijen en Zevenhuizen en hiernaast bleef hij zijn werk doen bij de grossier op de vrachtwagen of in de in- en verkoop.

In 2014 zijn we gestart op de markt waar we compagnon werden bij een fruithandel. Dit hebben we verder uitgebouwd naar een groente- en fruithandel. Je vindt ons:

  • op maandag in Coevorden op de markt
  • op dinsdag in Borger op de markt
  • op vrijdag in Emmen op de markt
  • Op zaterdag in Assen op de markt

Diverse horeca-zaken in de omgeving leveren we verse producten, denkend aan restaurants, lunchrooms, bakkerijen en cafetaria's. 

Hiernaast zijn we langzamerhand gestart met bezorgen; vanuit de eigen contacten in de telefoon. Vanaf maart 2020 hebben we deze webwinkel gelanceerd en bezorgen we bij jou thuis. 

En dit is waar we nu staan:  we leren iedere week bij en staan in nauw contact met onze klanten. Veel is mogelijk in overleg.

Onze wens: dat we jou als klant iedere week blij en tevreden mogen maken met onze producten.

Tot ziens!

Gezonde groeten,

Edwin en Anita Roggen